Barn- och ungdom

Immanuelskyrkans Scoutkår - CITY-SCOUT

Välkomna på scout i Immanuelskyrkan!
Scout är en samling för barn i åldern 7-11 år där vi fokuserar på lek, lärande, utevistelse, natur och vänskap.

VÅREN 2019
Du som vill vara med i Immanuelskyrkans barn-och ungdomsarbete som ledare i patrullen Glada Laxen, ta kontakt med ledarna.
Hälsningar patrullen Glada Laxen, Immanuelskyrkans scoutkår.

Ledare:
Ida Langdell 070-9234350

Ida-L-smal.jpg

ssr_vert_log.png Vi har EN liten patrull av Scouter (7 - 10 år). Där finns plats för fler. Vi gillar scouting, vi gillar att vara ute och vi gillar att göra barn till Scouter.
Du kan med förtroende lämna ditt barn i våra händer. Vi menar att ALLA barn är lika olika, att ALLA barn har samma värde och vi tar såväl hänsyn som ansvar.
När ditt barn är med i Equmeniascout i Immanuelskyrkan så är det försäkrat och tillhör den nationella organisationen Scouterna. se.
Så ring vår kårchef Ida (0709-234350) om Du vill att din dotter eller son (7-10 år) ska vara med i Scouterna. För 7-åringar (1a klass) gäller att de ska ha en förälder med sig under mötena.

Vår ledare Ida har deltagit i och har INTYG på att de gått kursen Trygga Möten (2018).

UNGDOMSKÖR

Från det året du fyller 14 år är du välkommen att börja sjunga i vår nya kör. Åldersgräns uppåt är 20 år.
Tid: Varannan fredag. 18:30 har vi dropinfika (macka, té, saft) Vi övar kl 19-20:30. Start: 18 januari 2019
Låtar hämtar vi ur Hillsong, gospel, svensk lovsång, Låtar vi gillar som har texter vi tycker är viktiga och bra.
Kostar? En terminsavgift på 100 kr och fika 15kr/gång
Om du gillar att sjunga, eller inte vet om du tycker om det, om du har körerfarenhet eller inte spelar ingen roll. Du är välkommen! Det räcker om du är nyfiken, och vi hoppas att vi framförallt ska ha himla kul ihop.
Ledare: Jenny Grahn. 0708-790809