Strandgatan tjugo

Strandgatan 20, Halmstad
Tel. 035-219926

Hemsida

Nytt namn och ny ledning

I STRANDGATAN TJUGO , Cafeet i Immanuelskyrkans bottenplan, kan du köpa och äta en lättlunch (soppa eller paj o sallad) eller dricka såväl en kopp snällt te som en smarrig Caffe Latte eller en stark Espresso.
Och mycket annat.
Du kan beskåda tavlor och annan konst eller bara sitta, med några vänner, och planera kommande äventyr.
Titta gärna in för att träffa Elisabeth, som tagit över och utvecklat verksamheten.
(Klicka på bilden och Du kommer till STRANDGATAN TJUGOs hemsida)

Härlig cafégemenskap

Lokaluthyrning

Lugnt och skönt på gårdsserveringen Personalen i STRANDGATAN TJUGO har ansvar för uthyrningen av Immanuelskyrkans lokaler. Det är dem Du skall prata med om Du vill arrangera något och behöver större eller mindre lokaler. De kan också svara på vad som händer framöver.

Andrummet

Plats för en stilla stund... Andrummet finns för att Du ska kunna gå in och "hämta andan". Här samlas på torsdagar kl 12:30 en liten skara för bön och samtal. Varannan onsdag kl 14:00 är det Bibelsamtal i Andrummet.

Senast uppdaterad 120321