Välkommen till Immanuelskyrkan

Kyrkan för dig som finns i centrum

Läs Veckobrevet! [KLICKA]

Än är det sommar... Under hösten välkomnar vi nya medlemmar

Immanuelskyrkan är en "självständig" församling. Du som medlem är med och bestämmer om gudstjänster, aktiviteter, ekonomi och program. Om du vill vara med i en församling där ingenting beslutas över ditt huvud och där din tro - och din röst - räknas, tala med pastor Carl Sundberg. Välkommen.

Välkommen till gudstjänst varje söndag! Den börjar kl. 16. Och vi dricker alltid kyrkkaffe efteråt. Då kan du lära känna nya människor!

Höstens Cafégudstjänster har rubriken Samtal om tro. Lyssna, tänk, dela, väx!

rutstreck.png

På gång

29/8 BASGRUPP 4
15:00 Måndagsgruppen
Samvaro för daglediga och pysslande människor. Välkommen.
ti 30/8 10:00 Verksamhetsråd
Mer

Immanuelskyrkans församling är en del av

Equmeniakyrkan

och tillhör
Region Väst
Vi har också samarbete med
Södra Nissadalens Missionsförsamling

DEPÅ 2017 - Ditt tankställe... 11 februari

DEPÅn är den plats på racerbanan där fordon underhålls, tankas och repareras. Under DEPÅ 2017 är det frivilligarbetare (volontärer) i olika kyrkliga organisationer som får påfyllning och underhåll.

Fyll tankarna när vintermörkret tynger... 11 februari 2017

Talare under dagen är: Magnus Österman, Mimmi Edin och Tomas Sjödin. Som moderator fungerar Anne Sundberg.

STRANDGATAN TJUGO

är Caféet i Immanuelskyrkans entréplan. Det drivs av Elisabet och har sin egen hemsida. STRANDGATAN TJUGO ansvarar för lokaluthyrning och Galleriverksamhet.

På gång i STRANDGATAN TJUGO

Logga in HIMLAwebb Logga in