Välkommen till Immanuelskyrkan

Kyrkan för dig som finns i centrum

Läs Veckobrevet! [KLICKA]

Välkommen till Gud-med-oss-kyrkan!

Immanuelskyrkan är en "självständig" församling. Du som medlem är med och bestämmer om gudstjänster, aktiviteter, ekonomi och program. Om du vill vara med i en församling där ingenting beslutas över ditt huvud och där din tro - och din röst - räknas, tala med pastor Carl Sundberg. Välkommen.

Välkommen till gudstjänst varje söndag! Den börjar kl. 16. Och vi dricker alltid kyrkkaffe efteråt. Då kan du lära känna nya människor!

Under hösten 2017 satsar vi på tillväxt Välkommen!!

rutstreck.png

IMMANUEL SCOUT

ssr_vert_log.png Scouterna (7-11 år) har plats för fler deltagare. Vi fyra ledare: Ida, Marie, Sofie och Calle ser till att just ditt barn får växa till sig i en "go" gemenskap! Vi träffas torsdagar kl 17-18:30. Ibland inomhus, ibland utomhus.

På gång

to 23/11 12:30 Stilla stund i Andrummet
Lämna stadens brus och sök en stund av vila för själen. Bibelläsning och Bön.
17:00 SCOUTER
Immanuelskyrkans Scouter träffas:
19:00 BIBELSTUDIUM
Romarbrevet, kap 10 och 11.
Mer

Immanuelskyrkans församling är en del av

Equmeniakyrkan

och tillhör
Region Väst
Vi har också samarbete med
Södra Nissadalens Missionsförsamling

Tillsammansdagar i September

Ska man redan planera hösten? Visst! Gå med i Kören Sing for Life och ställ in dig på helgen 23-24 september. Hela lördagen är det Kördag med Bengt Johansson och konsert på kvällen. Söndagen börjar med gudstjänst på Gullbrannagården och då medverkar kören.

STRANDGATAN TJUGO

är Caféet i Immanuelskyrkans entréplan. Det drivs av KArin Larsson och har sin egen hemsida. STRANDGATAN TJUGO ansvarar för lokaluthyrning och Galleriverksamhet.

På gång i STRANDGATAN TJUGO

SWISHA DIN GÅVA

Immanuelskyrkans församlings verksamhet finansieras med gåvor och kollekter.
Församlingens SWISH-nummer är:
Du kan rikta gåvan till:
MUSIKEN
FASTIGHETSFONDEN
TJÄNANDET

NYTT RUNDBREV - 25 oktober

Klicka på rubriken Rundbrev i Huvudmenyn.

Logga in HIMLAwebb Logga in