Välkommen till Immanuelskyrkan

Kyrkan för dig som finns i centrum

Läs Veckobrevet! [KLICKA]

Detta är Immanuelskyrkan

Immanuelskyrkan är en "självständig" församling. Som medlem i församlingen är du med och bestämmer om gudstjänster, aktiviteter, ekonomi och program. Om du vill vara med i en församling där ingenting beslutas över ditt huvud och där din tro - och din röst - räknas, tala med pastor Carl Sundberg. Välkommen.

Välkommen till gudstjänst varje söndag! Den börjar kl. 16. Och vi dricker alltid kyrkkaffe efteråt. Då kan du lära känna nya människor!

Under våren 2018 satsar vi på att vidga gemenskapen!

Repair Café HALMSTAD

LOGGA-HALMSTAD.jpg

KASTA? - ALDRIG! Här lagar vi tillsammans, Gratis, och pratar....

Brukar du kasta sånt som gått sönder? Sluta med det! Kom till Repair Café och laga, i gemenskap med andra, det som gått sönder. Under våren är det repair Café: 17/3, 7/4, 14/4, 28/4, 26/5 och 9/6.
Sen får vi se hur och när vi fortsätter. VÄLKOMMEN!

Den 28 april kl 11-15 är det reparationsdags! Välkommen!

SCOUTERNA

ssr_vert_log.png Scouterna (7-11 år) har plats för fler deltagare. Vi tre ledare: Ida, Marie och Calle ser till att just ditt barn får växa till sig i en "go" gemenskap! Vi träffas torsdagar kl 17-18:30. Ibland inomhus, ibland utomhus.

Immanuelskyrkans församling är en del av

Equmeniakyrkan

och tillhör Region Väst
Vi har också samarbete med
Södra Nissadalens Equmeniaförsamling

AKTUELLT

Nästa RepairCafé är det den 28 april! 11-15 Välkommen!

STRANDGATAN TJUGO

är Caféet i Immanuelskyrkans entréplan. Det drivs av Karin Larsson och har sin egen hemsida. Café STRANDGATAN TJUGO ansvarar för lokaluthyrning och Galleriverksamhet. För BILJETTKÖP mm ring till Karin på 070-760 4231. (ring inte Pastor - han har ingen aning).

På gång i STRANDGATAN TJUGO

SWISHA DIN GÅVA

Immanuelskyrkans församlings verksamhet finansieras med gåvor och kollekter.
Församlingens SWISH-nummer är:
Du kan rikta gåvan till:
*MUSIKEN
*FASTIGHETSFONDEN
*TJÄNANDET

NYTT RUNDBREV 14 mars 2018

Klicka på rubriken Rundbrev i Huvudmenyn.

Hemsidesansvariga

Carl Sundberg (pastor), Lars Fredman (Ordförande)

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in