Välkommen till Immanuelskyrkan

Kyrkan för dig som finns i centrum

Läs Veckobrevet! [KLICKA]

Vinter, grått och kallt. Dags att ladda batterierna...

Immanuelskyrkan är en "självständig" församling. Du som medlem är med och bestämmer om gudstjänster, aktiviteter, ekonomi och program. Om du vill vara med i en församling där ingenting beslutas över ditt huvud och där din tro - och din röst - räknas, tala med pastor Carl Sundberg. Välkommen.

Välkommen till gudstjänst varje söndag! Den börjar kl. 16. Och vi dricker alltid kyrkkaffe efteråt. Då kan du lära känna nya människor!

Under våren 2017 satsar vi på DEPÅ 2017. VÄlkommen!!

rutstreck.png

På gång

ti 17/1 12:30 Öppen gudstjänstplanering
VI träffas i Caféet och formar de två kommande söndagarnas gudstjänster, samt väljer texter och psalmer.
to 19/1 12:30 Stilla stund i Andrummet
Lämna stadens brus och sök en stund av vila för kropp och själ. Vi träffas i Andrummet i Café Strandgatan 20.
19:00 BIBELSTUDIUM 1
Vi samtalar om Bibeltexten utifrån frågan "Hur vill Gud ge sin församling växt?" Apostlagärningarna 1:1 - 2:41 + Introduktion.
Mer

Immanuelskyrkans församling är en del av

Equmeniakyrkan

och tillhör
Region Väst
Vi har också samarbete med
Södra Nissadalens Missionsförsamling

DEPÅ 2017 - Ditt tankställe... 11 februari

DEPÅn är den plats på racerbanan där fordon underhålls, tankas och repareras. Under DEPÅ 2017 är det frivilligarbetare (volontärer) i olika kyrkliga organisationer som får påfyllning och underhåll.

Fyll tankarna när vintermörkret tynger... 11 februari 2017

Anmäler dig gör Du här: ANMÄLAN.
Senast måndag 23 januari.

Talare under dagen är: Magnus Österman, Mimmi Edin och Tomas Sjödin. Som moderator fungerar Anne Sundberg.

STRANDGATAN TJUGO

är Caféet i Immanuelskyrkans entréplan. Det drivs av Elisabet och har sin egen hemsida. STRANDGATAN TJUGO ansvarar för lokaluthyrning och Galleriverksamhet.

På gång i STRANDGATAN TJUGO

Logga in HIMLAwebb Logga in