Välkommen till Immanuelskyrkan

Kyrkan för dig som finns i centrum

Läs Veckobrevet! [KLICKA]

Sommarens gudstjänster är ekumeniska!

Immanuelskyrkans församling behöver dina funderingar likaväl som dina förböner. Du som läser detta kanske känner till Café Strandgatan 20. Kanske har du varit på konsert i kyrkan... men, att det skulle finnas en gudstjänstfirande församling där, också!, det visste Du inte. Välkommen till gudstjänst en söndag! Den börjar kl. 16, varje söndag! Och vi dricker alltid kyrkkaffe efteråt. Då kan du lära känna nya människor!

I JULI firar vi inga gudstjänster i Immanuelskyrkan - då finns det Våffelkvällar! På Onsdagarna!

rutstreck.png

På gång

on 27/7 18:00 Kulturvåffla- Lyrikkavalkad
Kulturell Våffelkväll i Caféet: Serveringen öppnar kl 18:00. Kl 19:00 börjar en Poesi och Lyrikkavalkad! Anmäl deltagande senast kl ...
fr 29/7 19:00 Ekumenisk bön för Halmstad
Halmstads Kristna Råd inbjuder till bönesamling vid Övraby Kyrkoruin. Välkommen,
31/7 10:00 Vi firar gudstjänst i Pingstkyrkan
Predikan av Paul Wang, USA. Sång och musik leds av Lennart Germundsson.
Mer

Immanuelskyrkans församling är en del av

EQUMENIAKYRKAN

Equmeniakyrkan

och tillhör
Region Väst
Vi har också samarbete med
Södra Nissadalens Missionsförsamling

DEPÅ 2016 - Ditt tankställe... Flyttat till hösten!

DEPÅn är den plats på racerbanan där fordon underhålls, tankas och repareras. Under DEPÅ 2016 är det frivilligarbetare (volontärer) i olika kyrkliga organisationer som får påfyllning och underhåll.

Det blev inget DEPÅ-stopp i MAj 2016. Vi återkommer!

Talare under dagen är: Magnus Österman, Mimmi Edin och Tomas Sjödin. Som moderator fungerar Daniel Grahn.

STRANDGATAN TJUGO

är Caféet i Immanuelskyrkans entréplan. Det drivs av Elisabet och har sin egen hemsida. STRANDGATAN TJUGO ansvarar för lokaluthyrning och Galleriverksamhet.

På gång i STRANDGATAN TJUGO

Logga in HIMLAwebb Logga in