Scout

Immanuelskyrkans Scoutkår - CITY-SCOUT

Ida-L-smal.jpg Välkomna på scout i Immanuelskyrkan!
Scout är en samling för barn i åldern 7-11 år där vi fokuserar på att utforska miljö, identitet, tro, Sverige och världen, för att bli redo för livet.
Vi träffas varannan lördag kl 13-15 i Immanuelskyrkan med start 22 september. Välkommen att vara med, ta gärna med en förälder och sprid till dina vänner.
Du som vill vara med i Immanuelskyrkans barn-och ungdomsarbete som ledare i patrullen Glada Laxen, ta kontakt med ledarna.
Hälsningar patrullen Glada Laxen, Immanuelskyrkans scoutkår.

Ledare:
Marie Sellergren 070-8385450
Ida Langdell 070-9234350

ssr_vert_log.png Vi har EN liten patrull av Scouter (7 - 10 år). Där finns plats för fler. Vi som är ledare ar Ida (kårchef) och Marie. Vi gillar scouting, vi gillar att vara ute och vi gillar att göra barn till Scouter.
Du kan med förtroende lämna ditt barn i våra händer. Vi menar att ALLA barn är lika olika, att ALLA barn har samma värde och vi tar såväl hänsyn som ansvar.
När ditt barn är med i Equmeniascout i Immanuelskyrkan så är det försäkrat och tillhör den nationella organisationen Scouterna. se.
Så ring Ida (0709-234350) om Du vill att din dotter eller son (7-10 år) ska vara med i Scouterna. För 7-åringar (1a klass) gäller att de ska ha en förälder med sig under mötena.

Våra ledare: Ida och Marie, har deltagit i och har INTYG på att de gått kursen Trygga Möten (2018).

Senast uppdaterad 180913