Gå Djupare!

Gå Djupare... i gemenskap med andra.

Många unga vuxna kommer till Halmstad för arbete och studier. Flera av er hör av er till Immanuelskyrkan. Kanske kommer Du från en Equmeniaförsamling i en annan del av landet, kanske har du inte varit speciellt "aktiv" sedan du lämnade din gamla missionsförsamling, Baptistförsamling eller Metodistförsamling eller någon annan församling. Nu har livet tagit en annan vändning och Du söker gemenskap med andra "unga vuxna" i åldern 25 - 39 år.

Vi skapar mötesplatsen tillsammans. Men vi har valt ut några som kommer att medverka vid de olika samlingarna. Personer som på olika sätt valt att Gå Djupare i sina liv. Kom och låt dig inspireras, samtala och/eller diskutera.
Kvällarnas program blir ungefär så här: Först äter vi tillsammans vegetarisk paj gluten/laktosfri och sallad. (30:-) och medans vi dricker kaffe/té inleder "kvällens gäst". Vi avrundar med en stund av bön och lovsång. (det kan bli annorlunda).

Vi träffas på tisdagar under våren 2017:

den 7 februari: Håkan Benskiöld - Döden, mitt i livet....

den 28 februari Carl Sundberg - Jag och tron, eller Tron och jag?

den 21 mars: Ewa Bylander- Föräldralös vid 11 års-ålder - Hur går livet vidare?

den 11 april: Anne Sundberg.

den 2 maj: Andreas Sundelid - Ignatiansk bön- att själv kliva in i bibelberättelsen

den 23 maj: Lena Huld - Bara ett brustet Halleluja når ända fram. Om sårbarhet, tro och tvivel

Du får gärna anmäla deltagande med sms eller mejl till Jenny Grahn (tel. 070-879 0809, musik@immanuelskyrkan.org) . Uppge då ditt namn och om du önskar té eller kaffe.

Senast uppdaterad 170222